GDPR Tájékoztató

Az Innovativ Integráció Szolgáltató és Tanácsadó Kft. (a továbbiakban: "Cégünk") üzemelteti a SittSprint weboldalt. A Cégünk elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, és ezzel összhangban gondoskodik az adatvédelemről.

Felelősségi kör

Cégünk székhelye: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 14. A honlap tárhelyszolgáltatója és működtetője: Webnode

Adatkezelés célja

Cégünk kizárólag az Ön által megadott személyes adatokat gyűjti, tárolja és kezeli a rendeléseinek feldolgozása, szállítása és nyomon követése céljából. Az adatokat kizárólag a szolgáltatás teljesítéséhez és a kapcsolattartáshoz használjuk fel.

Adattovábbítás

Az Ön által megadott adatokat kizárólag a rendelés teljesítése érdekében továbbítjuk a szállítást végző szolgáltatónak. A szállítást végző szolgáltató az adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használhatja fel, és semmilyen más célra nem adhatja át vagy használhatja.

Visszaigazolás és telefonos egyeztetés

A megrendelés felvétele után Cégünk visszaigazolást küld az Ön részére az általa megadott elérhetőségekre. Az általunk küldött visszaigazolás részét képezi annak az egyeztetésnek, melyet telefonon lebonyolítottunk a szállító partnerrel, hogy a megrendelését teljesítse.

Fizetés

A fizetés a szállítást végző szolgáltatónál történik. Az Ön által megrendelt szolgáltatás díját a szállító partnernél kell kiegyenlíteni.

Felelősség kizárása

Cégünk nem vállal felelősséget semmilyen szolgáltatásból eredő károkozásért, és semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az általa továbbított vagy kezelt adatokkal kapcsolatban.

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken:

  • Telefonszám: +36 20 413 3799
  • Email: info@sittsprint.hu

Webnode adatai

Tárhelyszolgáltató: Webnode AG Cím: Habsburgergasse 5, 1010 Bécs, Ausztria Email: support@webnode.hu

Adatvédelmi szabályozás

Az adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében Cégünk köteles gondoskodni az Ön személyes adatainak biztonságos és törvényes kezeléséről. Az Ön által megadott adatokat kizárólag a szolgáltatás teljesítéséhez és a kapcsolattartáshoz használjuk fel, és semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik félnek, hacsak nincs rá jogi kötelezettségünk vagy az Ön kifejezett beleegyezése.

Az adatokat a Webnode tárhelyszolgáltatójának biztonságos szerverein tároljuk. Az adatokhoz csak a Cégünk munkatársai és a szállítási szolgáltató hozzáférésének van jogosultsága.