Herceghalom Konténer rendelés Árak

Tiszta Építési-Bontási törmelék 

föld, kő,csempe,cserép,kerámia,beton,

3m3- Építési-Bontási törmelék SITT

40 000 Ft+áfa

4m3- Építési-Bontási törmelék SITT

45 00Ft+áfa

5m3- Építési-Bontási törmelék SITT

50 000 Ft+áfa

6m3- Építési-Bontási törmelék SITT

55 000 Ft+áfa

8m3- Építési-Bontási törmelék SITT

68 000 Ft+áfa

Vegyes Építési-Bontási törmelék 

föld, kő,csempe,cserép,kerámia,beton,papír,fólia,műanyag,fém,fa,üveg

3m3 Vegyes Építési-Bontási törmelék

50 000 Ft+áfa

4m3 Vegyes Építési-Bontási törmelék

55 000 Ft+áfa

5m3 Vegyes Építési-Bontási törmelék

60 000 Ft+áfa

6m3 Vegyes Építési-Bontási törmelék

65 000 Ft+áfa

8m3 Vegyes Építési-Bontási törmelék

75 000 Ft+áfa

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 

Konténeres hulladékszállítás megrendelése

online 0-24

A hulladék, amit nem szállítunk: 

Veszélyes hulladék, mint például használt sütőolaj, akkumulátorok, elemek, kenőolaj, higítófolyadék, festékek, fénycsövek, izzók, növényvédőszerek, vegyi anyagok, hullámpala, kommunális hulladék, ételmaradék. 

Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy részleges lista a veszélyes hulladékokról, és ha bizonytalan vagy, érdemes egyeztetned diszpécserünkkel! 

Hatékony Sittes Konténer Szolgáltatás Megfizethető Áron és Minőségben Herceghalom

Hatékony sittes konténer szolgáltatás: Szolgáltatásunk magában foglalja a sittes konténerek biztosítását, a hulladék elszállítását és a lerakóban történő ürítést. Bízzon bennünk, hogy gyorsan és megbízhatóan gondoskodunk hulladékának kezeléséről. 

Sitt elszállítás áraink kedvezőek, hogy minden ügyfelünk számára megfizethető megoldást kínáljunk. Az árak átláthatóak és előzetesen megbeszéltek, így nincsenek rejtett költségek, és mindenki pontosan tudja, mire számíthat.

Minőség és megbízhatóság: Sitt elszállítási szolgáltatásunkat a minőség és megbízhatóság jellemzi. Tapasztalt csapatunk biztosítja, hogy az elszállítás zökkenőmentesen, pontosan és hatékonyan történjen, és hogy minden ügyfelünk elégedett legyen. 

Információ Konténer pakoláshoz

HOGYAN ADHATÓ LE A KONTÉNER RENDELÉS?

 Rendelését telefonon  ügyfélszolgálatunkon, e-mailben, vagy a weboldalon űrlapon keresztül könnyedén leadva tudjuk rögzíteni.

SITTES KONTÉNER MÉRETEK

 Konténereink 3,4,5,6,7,8,10 köbméteresek, így minden igényt kielégítenek, legyen szó kisebb vagy nagyobb mennyiségű hulladékról.

KONTÉNERBEN SZÁLLÍTHATÓ HULLADÉKFAJTÁK

 Tisztán építési SITT (kő, beton, csempe, cserép, kerámia, föld, vakolat) és Vegyes Építési Bontási Hulladék (kő, beton, csempe, cserép, kerámia, föld, vakolat, fém, fa, üveg, műanyag, papír, fólia stb.) egyaránt helyet kaphat a konténerekben.

MEDDIG PAKOLHATÓ A KONTÉNER?

 Fontos számunkra, hogy a konténerek biztonságosan legyenek pakolva. Nem szabad túlpakolni őket, hogy biztosítsuk a szállítás hatékonyságát és a közúti biztonságot. A legfelső peremig pakolható, akkor van tele.

MI A TEENDŐ A KISZÁLLÍTÁS NAPJÁN?

 A megbeszélt napon kérjük, valaki tartózkodjon a címen abban az esetben ha udvaron belülre kéri a konténert Minimum 3 méter széles kapu szükséges. Amennyiben  közterületre kívánja elhelyezni konténert, ahhoz területfoglalási engedély szükséges lehet, amely iránt az illetékes önkormányzatnál lehet informálódni Ennek hiányából keletkező esetleges bírságokért cégünk felelősséget nem vállal. 

AZNAPI ELSZÁLLÍTÁS

 Lehetőség van a megpakolt konténert még aznap elszállítatni, ezt ügyfélszolgálatunkon rendelés leadásánál jelezni tudja. Amennyiben a konténert azonnal meg tudják pakolni, ezt is kérjük jelezze a diszpécsernek. Az autó maximum fél órát tud a helyszínen várakozással tölteni.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

 A konténer kihelyezésekor lehet a díjat a sofőrnél készpénzzel rendezni, vagy   Díjbekérőre utalással, amelyet rendeléskor az ügyfélszolgálaton kell jelezni.

MI TILOS?

 A konténerben tüzet gyújtani, abban  kárt okozni tilos! Ilyen esetben megrendelő az esetleges kárt köteles megfizetni! A konténereket elforgatni nem szabad! Amennyiben ez mégis megtörténik, és a gépkocsivezetőnk nem tudja felvenni a konténert, ennek többletköltsége a megrendelőt terheli.


 Szakértelmünk és tapasztalatunk révén biztosítjuk, hogy a konténerek pontosan megfeleljenek az ügyfelek igényeinek és a projektek specifikációinak.

Az általunk kínált szolgáltatások közé tartozik a hulladék begyűjtése, szállítása és megfelelő kezelése. Legyen szó építkezésről, bontásról vagy területrendezésről, szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a hulladék hatékonyan és környezetbarát módon legyen feldolgozva.

Rugalmas megoldásokat kínálunk, hogy az ügyfelek pontosan azt a konténert és szolgáltatást kapják, amire szükségük van. 

Ha megbízható és professzionális konténeres szolgáltatást keres Herceghalom területén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk megvalósítani projektjét a legmagasabb szintű szolgáltatással és gondoskodással.

Fontos megjegyeznünk, hogy amennyiben szükséges, a területfoglalási engedély intézése a megrendelő felelőssége. Ennek során szívesen segítünk eligazodni az engedélyezési folyamatban, és szükség esetén tájékoztatást nyújtunk az eljárásról.

 Honlapunkon mindig az aktuális árakat szerepeltetjük. Kérjük, keressen minket bizalommal a további részletes árajánlatért és információkért Herceghalom konténer rendelésével kapcsolatban.